Links, gewoon leuk, om heen te gaan

Links in Fiets, kano en bootverhuur!
 
Pieter Jongschaap Hier kunt u een electrische fiets, Fluisterboten, sloepen en kano's huren maar ook is er een ruim partyschip beschikbaar, voor verschillende dag- of middagtochten door Noordwest Overijssel.
 
Tiemen Vaartjes Rondvaartbedrijf Varen met een speciaal gebouwde platbodem rondvaartboot. Dwars door de rietvelden en moerasbossen van de weerribben.
Bij mooi weer varen wij in een open boot, bij minder mooi weer is de boot gesloten zonodig verwarmd.
 
Varen in De Wieden De Wieden moét je vanaf het water zien. Er zijn allerlei mogelijkheden. Vaar bijvoorbeeld mee naar het verdronken dorp Beulake of langs de bloeiende hooilanden in juni. Alle vaarexcursies vertrekken vanaf Bezoekerscentrum De Wieden.
 
Ten Veen tweewielers Voor verhuur en aanschaf van Fietsen: Oldemarkt: Kruisstraat 49 0561-451285
 
Wandel en fietsen in De Weerribben! Verschillende wandel en fietsroutes. Een leuk begin in De Weerribben en het gebied weerribben wieden, start op de Wetering bij An't Waeter. Met op fietsafstand, giethoorn, blokzijl, steenwijk, oldemarkt, vollenhove, etc
 
 
Fietsverhuur Zeinstra Blokzijl Steenwijkerweg 1, 8356 VM Blokzijl Telefoon:0527 291 362
 
 
Links in Dagje uit!
 
De Karstenhoeve "SCHITTEREND GLAS" en "EEN BREEKBAAR VERLEDEN" In de schittering van licht kunt u genieten van een tentoonstelling van glazen gebruiksvoorwerpen. 2. "TUSSEN DE LAKENS EN ONDER HET KUSSEN" Een kijkje achter de bedsteedeuren van degelijke lakens

 

De Grote Otterskooi is met 30 hectare de grootste eendenkooi van Europa.

 

Buitencentrum Weerribben is hét startpunt voor een vaartocht met overdekte rondvaartboot, fluisterboot of kano in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Of een wandel- of fietstocht. Met rust, riet en ruimte. Kom eerst binnen kijken om buiten meer te zien.

 

De Oude Aarde hét edelsteencentrum Ga op ontdekkingsreis in het museum, word goudzoeker en trotseer de krokodillen! De zoektocht langs wonderlijke kristallen brengt je in de fascinerende wereld van edelstenen en fossielen uit de diepten der aarde.

 

Museum het oude raadhuis op Urk Museum het oude raadhuis heeft een schitterende colectie die de Urkercultuur en diens tradities weergeeft.

 

Schokland eiland op het droge, is UNESCO Werelderfgoed. Het eiland biedt u een unieke combinatie van cultuurhistorie en natuur.

 

Spectaculair uitzicht vanaf de watertoren van Sint Jansklooster Beklim de watertoren aan de rand van de Wieden! Een spectaculaire trap brengt je naar een hoogte van 45 meter en daar geven vier vensters een uitzicht van 360 graden over deze unieke natuur. 

 

Het Stadsmuseum Vollenhove is een plek waar bezoekers de geschiedenis van Stad en Ambt Vollenhove kunnen beleven. Een logische start voor een bezoek aan Vollenhove!
De historie omvat tien eeuwen, en kan globaal worden onderverdeeld in de tijd van de bisschoppen van Utrecht als landsheer, de tijd van de adel die de Stad Vollenhove maakte tot de ‘stad der paleizen’ en de bloeiperiode van de visserij op de Zuiderzee.

 

Bezoekerscentrum De Wieden, bevindt zich in de eerste boerderij aan het Beulakerpad in Sint Jansklooster. Het is een ideaal startpunt voor een dagje uit in Nationaal Park Weerribben-Wieden. In het bezoekerscentrum vind je informatie over routes en vaartochten en activiteiten voor kinderen . Je kunt er een film over De Wieden bekijken.

 

Giethoorn! Bruisende gezelligheid, het Hollands Venetië en dé plek om een bootje te huren. We hebben het natuurlijk over Giethoorn. Dit Overijsselse waterstreekdorp is de perfecte plek voor een dag weg.

 

Kermis en circus museum Midden in het pittoreske stadje Steenwijk, op loopafstand van het NS-Station. Een uniek en knus museum waar de bezoeker in ieder hoekje een nieuwe verrassing aantreft.

 

Orchideeën Hoeve Waan je in een tropisch paradijs, midden in Flevoland! In de plaats Luttelgeest is een prachtige tuin vol met orchideeën, tropische vogels en vlinders. In deze kassen is het altijd zomer. Zoveel meer dan alleen Orchideeën!

 

Links in Overige links

 

Haus Franka Zillertal Op zoek voor uw vakantie naar een gemoedelijk en fijn onderkomen in het Zillertal of wil u er even tussenuit en de alledaagse sleur achter u laten? Ons huis ligt aan de voet van de Talbach waterval, in een volmaakte rustige en kalme wereld van bergen. Bij ons kunt u genieten van de pracht van de alpen en een onvergetelijke tijd van totale rust en ontspanning beleven. Ons huis is omgeven door prachtige bergen en alpenweiden.

 

Gites les Lignons De leukste manier om tegen zeer schappelijke prijzen te genieten van het echte Franse leven.
De gites (Franse vakantiewoningen) zijn gelegen aan de rand van het Nationale bos "Forêt de la Braconne''.
Dit bos ligt tussen de hoofdstad Angoulême en la Rochefoucauld, in het departement Charente.

 

Informatie

Informatie over ons, vind je op deze site.

Wilt je meer informatie of reserveren, vul dan ons contactformulier in,

Neem telefonisch contact met ons op.

Of via Whatsapp !

(Dit mobiele nummer, is niet in gebruik voor telefoon)

whatsapp

Google reviews

An't Waeter
Fam. Albert en Martine Schelhaas
Wetering West 77
8363TN Wetering